Szolgálati közlemény: 7 éves a blog + NYEREMÉNYJÁTÉK

Újabb év telt el, a blogon pedig a megszokott módon, bár kisebb gyakorisággal pörögnek a cikkek. Emiatt senki ne aggódjon, nem gondolkodom a visszavonuláson, egyszerűen sok más teendőm is akad. 

fejlec.png

Az elmúlt egy évben 104 ezer oldalletöltés történt, és 29 új cikk került ki az oldalra, ezzel a posztok száma meghaladja a 300-at. Az Index és a cimlap.blog.hu továbbra is kiteszi írásaim többségét, de az átkattintások és az olvasók száma így is jelentősen csökkent. A legolvasottabb cikkek a napalmtól megmenekült Phan Thi Kim Phuc története, Jane Fonda 1972-es hanoi látogatása, illetve egy SEAL-visszaemlékezés voltak.

2022_09_02_index.png

Ami az érintett témákat illeti, nagyon örülök, hogy a SEAL-ekkel kapcsolatos cikksorozatom elkészült, nagy kár, hogy Dick Marcinko már nem érhette meg a róla készült összefoglalót (pedig szerettem volna vele is interjúzni). Végre sorra került például a Zippo öngyújtók története, John Paul Vann élete, a filmek közül pedig a Hazatérés és A szarvasvadász. Viszont a sokszor beígért légiháborús cikksorozat továbbra is tolódik, és valószínűbb, hogy előbb inkább a vietnámi páncélos hadviselést fogom feldolgozni. A jövő év egyik (számunkra) fontos témája a tűzszünet apropóján felállított Nemzetközi Ellenőrző és Felügyelő Bizottság magyar tagozatának története lesz, amelynek kapcsán már el is kezdtem az anyaggyűjtést. 

A régi Facebook-oldalt ért hekkertámadásnak sajnos meglett az eredménye. Az új oldal működik, de a követők száma a váltás miatt megcsappant, kevesen találtak vissza ide. Talán ennek is köszönhető, hogy az olvasottság visszaesett. Kérem az olvasókat, hogy ha ismerősi körben van olyan, aki esetleg nem értesült a kényszerű váltásról, vagy még nem is ismeri az oldalt, de érdekli a téma, értesítsék őt. 

mem_hackman.png

A nyereményjáték menete

Most pedig következzen a blogszületésnap kapcsán esedékes nyereményjáték. 

A részvételhez mindössze Facebook-fiók szükséges, illetve min. 18 éves életkor. Akik már nyertek korábbi nyereményjátékainkon, azok részt vehetnek ugyan, de a sorsolásba csak akkor akkor kerülnek be, ha a résztvevők összlétszáma nem haladja meg a három főt. 

 Ha szeretnél részt venni és nyerni, három, azaz kettő teendőd lesz. 

  • A Facebook-oldalon közzétett szülinapi bejegyzés alá szokás szerint ÍRJ egy (konstruktívan kritikus) véleményt a blogról vagy 1–2 mondatban azt, hogy miről szeretnél a továbbiakban olvasni, mi tetszett az elmúlt évben a legjobban, milyen javaslataid vannak stb. 
  • Mivel a régi oldal értékelései elvesztek, itt az idő, hogy ezeket pótoljuk. Az oldal tetején, a fejléc alatt, balra találtok egy értékelési lehetőséget (lásd a lenti kép pirossal jelölt részét). Kérlek, kattintsatok ide, AJÁNLJÁTOK az oldalt, és ÉRTÉKELJÉTEK egy-két mondatos szöveggel. Sokat segítetek ezzel.
  • Szeretnék kérni egy tetsziket és követést, de egyrészt ezt a Facebook nyereményjáték-szabályzata nem engedi, másrészt ezeket a neveket nem érem el utólag, vagyis nem tudnám összevetni a résztvevők neveivel. Ettől függetlenül, ha szeretnél segíteni az oldal népszerűsítésében, szívesen veszem, ha megteszed, de hivatalosan ezt itt nem kérhetem, önmagában pedig nem jár részvétellel. Köszönöm előre is, mert ahogy írtam feljebb, a hekkertámadás miatt a követők száma most 300 alatt van, és jó lenne újra több embert összpontosítani itt.

csillagozas.jpg

A határidő 2022. november 17. 23:59. Utána sorsolok…

A nyeremények

Sajnos a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a forint gyengül, így idén sem lesz nagy habzsidőzsi, de a nyertesek egy-egy pólóra bizton számíthatnak, és néhány új mintát is összeállítottam (most már a repülős vonalat sem kell nélkülözni), úgyhogy van miből válogatni. 

A nyertesek nevét az FB-oldalon és a blogon fogom nyilvánosságra hozni, a megszokott módon. A nyereményeket postai úton vagy személyesen juttatom el a nyerteseknek. Mivel egyedi gyártású nyereményekről van szó, kiküldésük és kézhez vételük időpontja bizonytalan (a kihirdetéstől számítva valószínűleg két hetet vesz majd igénybe, de a kézbesítés időpontja függ a Magyar Postától is, mindenesetre várhatóan karácsony előtt sikerül nyélbe ütni). 

mem_rambo.png

A játék saját kezdeményezés, a vietnamihaboru.blog.hu és annak Facebook-oldala népszerűsítésére szolgál. A Facebook teljes körűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.