Szolgálati közlemény: 3 éves a blog + NYEREMÉNYJÁTÉK

A harmadik esztendő végén esedékes számvetés szerencsére ezúttal is szép eredményeket mutat. Új rovatokkal ugyan nem jelentkeztem, de a posztok megjelenési gyakoriságára nem lehetett panasz, a Tet-offenzíva évfordulója folytán pedig némileg az átlagot is megjavítottam.

02.png

Az olvasottság továbbra is növekszik, az Index és az Index2 pedig egyre nagyobb arányban teszi ki a posztokat címoldalaikra. A tavalyi 519 ezer után az utóbbi 12 hónapban bő 976 ezer oldalletöltés történt. A jelenlegi tíz legolvasottabb cikkből hat az elmúlt egy évben született. Magasan az első az abszolút rekorder posztom, Don McCullin életrajza (338 ezer olvasó), a Vietnamban állomásozó amerikai haderőket bemutató sorozat 3. és 5. része (majdnem 40 ezer és bő 67 ezer), a huéi csata krónikája (57 ezer felett) vagy a My Lai-i mészárlás (csaknem 47 ezer). A jövendő posztok témái kapcsán annyit elárulhatok, hogy javában készül már a vietnami folyami hadműveletekről szóló cikksorozat, de a következő évben esedékes a SEAL-alakulatok tevékenységének bemutatása, illetve a Vietnami Néphadsereg ötrészes sorozata is.

20180710_index_us_army.jpg

Facebook-oldalunkon is zajlik az élet. Igyekszem releváns híreket, illetve érdekességeket továbbra is beszúrni és köszönetet mondok azoknak az olvasóknak, akik ilyen linkeket küldtek nekem. Bár mindig a cikkek olvasottságát tartom döntőnek, jó látni, hogy az oldal lájkolóinak száma nemrég elérte az 1100-at. Az pedig továbbra is nagy öröm, hogy az olvasók többsége pozitív hangú és érdeklődő, ami nagyon motiváló dolog. Köszönöm a támogatást, a technikai asszisztenciát, az ötleteket és a hozzászólásokat, illetve az interjúalanyok türelmét.

Idén sem hagyjuk ki a születésnapi ünneplésből a nyereményjátékot. A részvételhez mindössze Facebook-fiók szükséges, illetve min. 18 éves életkor.

01.png

A nyereményjáték menete

A részvételhez két dolgot kell tenned. Mindkettő ismerős lehet azoknak, akik vettek már részt itteni nyereményjátékon. 

  1. A Facebook-oldalon közzétett szülinapi bejegyzés alá írj egy (konstruktívan kritikus) véleményt vagy 1-2 mondatban azt, hogy melyik vonatkozása érdekel különösen a vietnami háborúnak, miről szeretnél olvasni, bejegyzésed pedig mindenképp végződjön így: "Boldog blogszülinapot!"
  2. Írj NYILVÁNOS AJÁNLÓT és rövid SZÖVEGES értékelést a blogról, de – nagyon fontos! – ezt már NEM a posztban, hanem a véleményezésnél (lásd a képes segédletet). Azok, akik már írtak ilyen véleményt, de még nem nyertek korábbi nyereményjátékon, ugyanúgy részt vesznek majd a sorsoláson, de az 1. pontban foglaltak rájuk nézve is kötelezők.

fb_velemeny_mod.jpg

(A blogra is szívesen kérnék egy tetsziket, illetve a kérdéses posztra egy megosztást, de egyrészt ezt a Facebook nyereményjáték-szabályzata nem engedi, másrészt ezeket a neveket nem érem el utólag, vagyis nem tudnék belőlük sorsolni. Ettől függetlenül, ha szeretnél segíteni az oldal népszerűsítésében, szívesen veszem, ha megteszed, de ezt itt nem kérhetem, önmagában pedig nem jár részvétellel. Köszönöm előre is.)

A határidő 2018. november 28. 23:59.

A nyeremények

A három kisorsolt nyertes fejenként egy pólót, egy hűtőmágnest és egy garnitúra dögcédulát kap majd.

Háromféle póló (kívánt méretben) és ugyanennyi hűtőmágnes közül lehet választani. Az egyedi nyomású dögcédula 5 sort, soronként max. 14 karaktert tartalmazhat (angol nagybetűkkel, számokkal és egyszerű írásjelekkel). 

A pólóminták elnevezései: 1. Air Cav 2. Graffiti 3. Mekong

A hűtőmágnes-minták elnevezései: 1. Air Cav 2. Khe Sanh 3. LRRPs

És ilyen az amerikai stílusú dögcédula...

sample_dog_tag.jpeg

Figyelem: a mellékelt képek látványtervek, vagyis a végleges holmik apró eltéréseket mutathatnak.

A nyertesek nevét itt, a blogon és az FB-oldalon fogom nyilvánosságra hozni. A nyereményeket postai úton vagy személyesen juttatom el a nyerteseknek. Mivel egyedi gyártású nyereményekről van szó, kiküldésük és kézhez vételük időpontja még bizonytalan (a kihirdetéstől számítva valószínűleg két hetet vesz majd igénybe, de a kézbesítés időpontja függ a Magyar Postától is). 

A játék saját kezdeményezés, a vietnamihaboru.blog.hu és jelen oldal népszerűsítésére szolgál. A Facebook semmilyen felelősséget nem vállal érte, nem támogatja, nem végzi, és semmilyen módon nem kapcsolódik hozzá.